Nieuw in ons assortiment

De nieuwe producten van Premium Vloeren uit Terneuzen passen zeker bij uw interieur. Onze vloeren hebben een akoestische backing en zijn tevens waterbestendig. U zit bij ons helemaal goed voor deze prachtige vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Wij vertellen u graag meer over alle voordelen.

Uw nieuwe vloer eenvoudig online bestellen

In ons assortiment kunt u terecht voor de nieuwe collecties van het merk Designflooring. Zo kiest u voor de collectie Korlok of voor een vloer uit de Palio-collectie, zoals de Arezzo Palio. Deze nieuwe pvc-vloeren hebben een akoestische waarde van 19 dB Lw Europese norm en van 11dB L-Lin Nederlandse norm. Hierdoor voldoen deze pvc-vloeren ook gelijk aan de meeste eisen van appartementencomplexen, aangezien hiervoor een vereiste is van 11dB L-Lin waarde. Daarnaast is de nieuwe vloer die u bij ons kunt bestellen duurzaam en 100% recyclebaar. Wat fijn is aan de pvc-vloeren uit de Korlok-collectie of de Palio-collectie is dat deze over oneven vloeren geplaatst kunnen worden. Voor plaatsing is er dus geen speciale onderlaag vereist. Hierdoor is het ook gemakkelijk om de designvloeren over een pvc-tegelvloer te plaatsen.

Laat u inspireren door deze prachtige vloeren

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van het bestellen van een waterbestendige vloer van Premium Vloeren? Bekijk de gehele collectie aan pvc-vloeren en kies uw favoriet of neem contact met ons op. U bereikt ons op 0115-745075 of via het e-mailadres [email protected]. Wij vertellen u graag meer over onze pvc-vloeren en voorzien u van advies op maat. Hierna kunt u de perfecte vloer voor uw ruimte bestellen!