Een akoestische vloer kopen

Door een goede akoestische vloer te kopen bij Premium Vloeren in Terneuzen, profiteert u van geluidsdemping en een prettige sfeer in uw woon- of werkruimte. De vloer voorkomt dat geluid zich van de ene naar de andere ruimte verplaatst en voor overlast zorgt. Ook zorgt een vloer met een goede akoestiek voor minder contactgeluid. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen de demping van een oude houten vloer in tegenstelling tot tapijt.

Wanneer kunt u een akoestische vloer kopen?

Onze pvc-vloerspecialisten denken graag met u mee als u een vloer met goede akoestiek wilt bestellen. Ze voorzien u van advies op maat. Of de akoestische vloer die u wilt kopen het geluid in uw ruimte naar wens absorbeert, hangt namelijk af van verschillende factoren. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te kijken naar uw ondervloer. Wat voor ondervloer heeft u en hoe egaal is deze? U kunt bij het kopen van een akoestische vloer tevens kijken naar de dikte van de toplaag. Ook de rest van de opbouw en constructie van het pand spelen een rol.

Bekijk ons aanbod aan akoestische vloeren online

Het gehele aanbod aan akoestische vloeren bekijkt u in onze webshop. Hier vindt u een ruim aanbod aan vloeren van onze kwaliteitsmerken. Heeft u een keuze gemaakt? Plaats dan eenvoudig uw bestelling. Wij komen uw vloer tevens graag voor u leggen. Voor vragen of advies over het kopen van een akoestische vloer, bereikt u ons via info@premiumvloeren.nl en 0115-745075.

Benieuwd naar onze producten?

Een greep uit ons assortiment akoestische vloeren

Forbo Allura Wood 60151DR7/60151DR5 white raw timber
29.0033.95 m2
Jetstone 46982
31.99 m2
Therdex Tapis 4050
49.87 m2