• Keuze uit 800 vloeren
  • Geen verzendkosten
  • Laagste prijs garantie
  • Keuze uit 800 vloeren
  • Eigen legservice
  • Laagste prijs garantie

Akoestische vloer kopen

Door een goede akoestische vloer te kopen, geniet u van demping en een prettige sfeer in uw woon- of werkruimte. Hierdoor voorkomt u dat geluid zich van de ene naar de andere ruimte verplaatst en voor overlast zorgt. Denkt u maar eens aan het verschil tussen de demping van een oude houten vloer in tegenstelling tot bijvoorbeeld tapijt. De professionals van Premium Vloeren vertellen u hier graag meer over.

Een aantal producten uit ons assortiment:

De voordelen van een akoestische vloer kopen

Of de akoestische vloer die u wilt kopen het geluid wel of niet naar wens absorbeert, hangt af van verschillende factoren. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te kijken naar de ondervloer. Wat voor ondervloer heeft u en hoe egaal deze is? U kunt hierbij tevens kijken naar de dikte van de toplaag. Een akoestische vloer zorgt bovendien voor minder contact geluid bij onder andere lopen.

Bekijk het aanbod online

Het gehele aanbod aan akoestische vloeren, die u eenvoudig bij ons online kunt kopen, bekijkt u in onze webshop. Hier vindt u een ruim aanbod aan vloeren van onze kwaliteitsmerken. Heeft u een keuze gemaakt? Plaats dan eenvoudig uw bestelling. Wij komen uw vloer tevens graag voor u leggen. Met onze brede ervaring met het leggen van vloeren bent u ervan verzekerd dat uw vloer op professionele wijze wordt gelegd. Wij geven u tevens graag advies over het zelf leggen van uw nieuwe vloer. Voor vragen bereikt u ons via het e-mailadres info@premiumvloeren.nl of op 0115-745075.