• Keuze uit 800 vloeren
  • Geen verzendkosten
  • Laagste prijs garantie
  • Keuze uit 800 vloeren
  • Eigen legservice
  • Laagste prijs garantie

Akoestische vloer kopen

Door een goede akoestische vloer te kopen, profiteert u van geluidsdemping en een prettige sfeer in uw woon- of werkruimte. De vloer voorkomt dat geluid zich van de ene naar de andere ruimte verplaatst en voor overlast zorgt. Ook zorgt een dergelijke vloer voor minder contactgeluid. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen de demping van een oude houten vloer in tegenstelling tot tapijt. De professionals van Premium Vloeren in Terneuzen vertellen u hier graag meer over.

Een aantal producten uit ons assortiment:

Wanneer kunt u een akoestische vloer kopen?

Of de akoestische vloer die u wilt kopen het geluid wel of niet naar wens absorbeert, hangt af van verschillende factoren. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te kijken naar de ondervloer. Wat voor ondervloer heeft u en hoe egaal is deze? U kunt hierbij tevens kijken naar de dikte van de toplaag. Ook de rest van de opbouw en constructie van het pand spelen een rol. Onze pvc-vloerspecialisten denken hierin graag met u mee en voorzien u van advies op maat.

Bekijk het aanbod aan akoestische vloeren online

Het gehele aanbod aan akoestische vloeren bekijkt u in onze webshop. Hier vindt u een ruim aanbod aan vloeren van onze kwaliteitsmerken. Heeft u een keuze gemaakt? Plaats dan eenvoudig uw bestelling. Wij komen uw vloer tevens graag voor u leggen. Voor vragen of advies over het kopen van een akoestische vloer, bereikt u ons via info@premiumvloeren.nl en 0115-745075.