Pvc-vloeren van Korlok

Premium Vloeren uit Terneuzen verkoopt van verschillende collecties als Korlok mooie pvc-vloeren met een hyperrealistisch, natuurlijk design. Onze pvc-planken uit deze collectie hebben een print die geïnspireerd is op hout, in verschillende kleuren. De variatie aan kleuren in ons assortiment zorgt er dan ook voor dat er voor ieder interieur een geschikte vloer te vinden is.

De collectie van Korlok heeft pvc-vloeren in verschillende houttinten

Als u kiest voor pvc-vloeren van Korlok, kiest u voor vloeren van goede kwaliteit. U koopt de beste pvc-vloer namelijk in onze webshop. Bij ons heeft u de keuze uit 800 verschillende vloeren, waaronder de Tarkett iD Inspiration 55. Deze en andere vloeren van topmerken bestelt u eenvoudig per pakket online. De hoeveelheid planken die u per pakket ontvangt, verschillen per vloer. Onze vloeren zijn bovendien waterbestendig. U koopt dus een pvc-vloer uit de Korlok-collectie van Designflooring voor iedere ruimte.

Vraag ons om advies

Wilt u meer weten over de vloeren in ons assortiment? Vraagt u zich af welke van de pvc-vloeren uit de collectie Korlok passen in uw woning of bedrijfspand? Onze medewerkers helpen u graag met uw keuze en geven u passend advies. Vul ons contactformulier in of stuur ons een e-mail via [email protected] als u vragen heeft. Het is daarnaast mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen via 0115-745075.

Benieuwd naar onze producten?

Een greep uit ons assortiment A merk pvc vloeren

Therdex Xstralong 18060
59.86 m2
Tarkett – Naturals – Chatillon Oak – Natural
34.5039.60 m2
Tarkett – Naturals – Cast Concrete – Cement
37.5042.60 m2