Deel je ervaring van onze diensten

Wat klanten over Premium vloeren vertellen

Schrijf zelf een review over Premium vloeren

Zeer goed advies over de vloeren gekregen! Vloer heel vlot geleverd. Heb de vloer zelf geplaatst na een vakkundige uitleg en opvolging. Fijn product om mee te werken. Echt een aanrader kwa product en bedrijf. prima service!

Wat ben ik hier fijn geholpen zeg! Goed advies. Het zijn vaklui en een zeer accurate en snelle levering en afhandeling. Ik kan deze zaak bij een ieder aanraden.

We hebben totaal 155 m2 aan pvc vloeren besteld bij premium vloeren. Daarbij zijn we erg goed en snel geholpen! Daar zijn we erg blij mee! Nogmaals Dank!

Bij Premium vloeren kun je van alle pvc vloeren stalen aanvragen. Ze zijn oplossingsgericht en hebben mij goed geholpen met de keuze voor de juiste vloer.

Onze communicatie met Premium vloeren is zeer fijn verlopen. Ze hebben goed meegedacht en leveren een prima service! Ik ben een tevreden klant!

Een tijdje geleden wou ik graag een nieuwe vloer bestellen, maar ik zag door de bomen het bos niet en ik kon erg moeilijk beslissen. Ik kreeg een aantal vragen gesteld (over mijn wensen) en kreeg een paar directe voorstellen. Dat was direct een schot in de roos! Ik bestelde de vloer en ontving alles correct en netjes. Werkelijk een TOP service! Zo blij mee. Dank je wel!!