Over premium vloeren

Premiumvloeren is een webshop van Jurry Projects. Jurry Projects vroeger ook bekend onder de naam Jurry Terneuzen BV bestaat al sinds 1878 en specialist op het gebied van flexibele vloeren. Door de toenemende vraag via internet was premiumvloeren.nl een logische stap om actief te worden op het internet middels een eigen webshop.

Door onze lange samenwerking met gerenommeerde partijen is het mogelijk om een breed assortiment aan te bieden tegen een concurrerende prijs voor zowel de particuliere markt als de zakelijke markt. Premium vloeren.nl werkt daarom alleen met de beste fabrikanten die een bewezen traject hebben afgelegd. Hierdoor hebben onze producten een bewezen uitstekende kwaliteit.

Team Premiumvloeren.nl

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd welke pvc-vloer u het beste kunt kopen voor uw ruimte? Wij vertellen u graag meer over de uiteenlopende mogelijkheden en voorzien u van deskundig advies. Neem hiervoor contact met ons op. U bereikt ons op 0115-745075 of door te e-mailen naar [email protected]. Wilt u uw vloer door een professional laten leggen? Ook hiervoor kunt u bij Premium Vloeren in Terneuzen terecht.