Waterbestendige vloer bestellen

Wilt u voor de renovatie van uw woning of bedrijfspand een waterbestendige vloer bestellen? Bekijk dan het assortiment aan pvc-vloeren van Premium Vloeren uit Terneuzen. Wij verkopen deze vloeren zowel in de vorm van stroken als tegels. Daarnaast kiest u voor verlijmde of klikvloeren. U heeft bovendien keuze uit tal van verschillende kleuren en patronen. Er is dus voor ieder wat wils.

Een waterbestendige vloer bestellen voor iedere ruimte

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw keuken, woonkamer, kantoorruimte of badkamer? Dan kunt u zeker terecht bij Premium Vloeren. Bij ons kunt u een waterbestendige vloer van pvc bestellen, die geschikt is voor al deze ruimtes. Dit komt onder andere door de beschermende toplaag. Let wel op dat u op onze vloeren niet te lang stilstaand water laat liggen. Onze vloeren zijn waterbestendig, maar niet waterdicht. U heeft de keuze uit verschillende designs, waaronder een pvc-vloer met houtlook. Kies bijvoorbeeld voor:

Bestel uw nieuwe vloer online

Het bestellen van een waterbestendige vloer is bij Premium Vloeren erg eenvoudig. U meet zelf op hoeveel materiaal u nodig heeft en bestelt de juiste hoeveelheid in onze webshop. Heeft u hierbij hulp nodig? Dan staan onze specialisten graag voor u klaar. Bel ons op 0115-745075 of stuur een e-mail naar [email protected]. Daarnaast is het mogelijk ons contactformulier in te vullen.

Benieuwd naar onze producten?

Een greep uit ons assortiment A merk pvc vloeren

Therdex Stone 10052
49.95 m2
Forbo Allura Material 63724DR7/63724DR5/63724DR4 rust speckled ceramic
27.0036.95 m2
Tarkett – Naturals – Brushed Elm – Brown
34.5039.60 m2