Palio Core Arezzo

Arezzo uit de collectie Palio Core is dé pvc-vloer voor u als u houdt van warme houttinten. Het esdoorn-effectdesign van dit vloertype zorgt voor diepte en warmte in uw woning of bedrijfspand. Deze warme tinten krijgen meer nadruk door de subtiele, maar ingewikkelde, gedetailleerde nerven. Bestel uw nieuwe vloer online bij Premium Vloeren uit Terneuzen en laat ons uw vloer ook leggen.

Planken van Arezzo uit de collectie Palio Core bestellen voor uw nieuwe vloer

De Palio Core Arezzo is een pvc-vloer bestaand uit vinylstroken. U koopt deze pvc-vloer per tien planken in één pakket. De afmetingen van deze planken vindt u in onze webshop. Wilt u weten hoeveel pvc-stroken u nodig heeft voor uw nieuwe vloer? Meet dan uw ruimte op en bereken de hoeveelheid planken die in uw ruimte zullen passen. Onze medewerkers helpen u als specialist in pvc-vloeren graag met het berekenen van hoeveelheid planken als u dit lastig vindt. Wilt u geen gembertint voor uw nieuwe vloer, maar kiest u liever voor oak grey? Ook dat is bij ons mogelijk.

Vraag ons om verzorgingstips

Als u uw nieuwe Palio Core Arezzo wilt beschermen, dan is het belangrijk om deze vloer effectief te verzorgen. Dit doet u door dagelijks, periodiek en incidenteel onderhoud. Uw vloer schoonmaken is belangrijk voor de levensduur van uw vloer. Wilt u meer tips over uw vloer? Bel ons dan op 0115-745075 of stuur een e-mail naar [email protected].

Benieuwd naar onze producten?

Een greep uit ons assortiment A merk pvc vloeren

Therdex Basic 2040
34.91 m2
Moduleo Jura Stone 46956
38.99 m2
Forbo Allura Wood 60305DR7/60305DR5/60305DR4 light honey oak
27.0036.95 m2