Wat is pvc

Pvc staat voor poly­vinylchlo­ri­de. Het is een kunststof verkregen door po­ly­me­ri­sa­tie van vi­nyl­chlo­ri­de. Het wordt in de bouw en andere sectoren gebruikt voor talloze toepassingen. Dichterbij, in onze eigen woonomgeving, zijn er natuurlijk ook veel spullen van pvc gemaakt. We lopen zelfs vaak, zonder het te weten, over vloeren van pvc. In shops, ziekenhuizen en bibliotheken om maar iets te noemen.

Zuivere pvc is eigenlijk een hele dure grondstof die lang meegaat. In de industrie wordt aan pvc vaak ander materiaal toegevoegd zodat er niet alleen pvc als grondstof gebruikt hoeft te worden. Ondanks het negatieve imago dat pvc bij sommige mensen heeft, is pvc een erg duurzaam materiaal. Als je een Premiumvloer van pvc legt, in een visgraten houtmotief of met een stenen look, heb je een slijtvaste vloer met een authentieke uitstraling, die bovendien generaties lang meegaat… Zo duurzaam zijn onze Premiumvloeren.

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd welke pvc-vloer u het beste kunt kopen voor uw ruimte? Wij vertellen u graag meer over de uiteenlopende mogelijkheden en voorzien u van deskundig advies. Neem hiervoor contact met ons op. U bereikt ons op 0115-745075 of door te e-mailen naar [email protected]. Wilt u uw vloer door een professional laten leggen? Ook hiervoor kunt u bij Premium Vloeren in Terneuzen terecht.