Pvc oak grey

Als uw vloer aan vervanging toe is, kies dan voor pvc in de kleur oak grey. Een pvc-vloer in een vergrijsde houten design combineert met ieder interieur en geeft rust af aan uw ruimte. Wilt u juist een vloer in een totaal andere stijl aanschaffen? Ook dan kunt u terecht in de webshop van Premium Vloeren uit Terneuzen. Wij hebben dé vloer voor u!

Uw nieuwe vloer van kwalitatief hoogwaardige pvc kopen in de kleur oak grey

Houdt u van vloeren met houtlook? Dan is een vloer van pvc in de kleur oak grey zeker iets voor u. Onze pvc-vloeren met natuurlijke designs zijn uitermate geschikt voor een warme en rustige sfeer in uw woning of bedrijfspand. Bovendien koopt u bij ons enkel akoestische vloeren, die zorgen voor geluiddemping. Bent u meer op zoek naar een steenlook dan een houten uitstraling? Kies dan voor de Emperador beige.

Kies uw favoriete kleur

Als u uw interieur gaat veranderen, geeft het plaatsen van een nieuwe vloer al een groot verschil. Bij Premium Vloeren heeft u de keuze uit tal van vloeren van pvc in verschillende stijlen en kleuren, zoals oak grey. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan contact met ons op via 0115-745075 of info@premiumvloeren.nl. Het is daarnaast mogelijk om gebruik te maken van ons contactformulier.

Benieuwd naar onze producten?

Een greep uit ons assortiment A merk pvc vloeren

Tarkett – Naturals – Travertin Grande – Sand
37.5042.60 m2
Moduleo Mustang Slate 70998
38.99 m2
Tarkett – Authentics – Delicate Oak – Toffee
33.0038.00 m2