Vinylstroken

Wilt u vinylstroken eenvoudig online kopen? Dan zit u bij Premium Vloeren in Terneuzen helemaal goed! Wij hebben een breed assortiment aan vinylstroken van alle bekende kwaliteitsmerken. U vindt het uitgebreide aanbod in onze webshop.

Vinylstroken kopen van diverse topmerken

Wanneer u vinylstroken wilt kopen, ook wel pvc-stroken genoemd, heeft u bij ons de keuze uit verschillende merken. Denk hierbij aan:

Deze topmerken brengen regelmatig nieuwe producten uit, in de hoogwaardige kwaliteit die u van hen gewend bent. Bent u benieuwd welk merk het best op uw wensen en eisen aansluit? Laat u dan adviseren door onze deskundige medewerkers. Wij zijn op de hoogte van de meest recente trends op het gebied van vloeren. Bovendien kunnen wij u, dankzij onze kennis van (onder)vloeren, altijd passend advies geven.

Alle voordelen van vinylstroken op een rijtje

Het kopen en leggen van vinylstroken brengt veel voordelen met zich mee. Zo zijn de vloeren erg makkelijk in onderhoud en zijn ze uitermate geschikt voor vloerverwarming. Het is hierbij wel van belang dat de vloerverwarming minimaal 1,5 centimeter diep in de dekvloer ligt. Bij nieuwbouw ligt dit in de meeste gevallen een stuk dieper, wat uiteraard goed is. Ook hierover adviseren wij u graag.

Informeer naar de mogelijkheden van onze vloeren

Wanneer u de geschikte vloer voor bijvoorbeeld uw woon- of kantoorruimte heeft gevonden, wilt u deze natuurlijk professioneel laten leggen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u advies? U bereikt ons op 0115-745075 en via [email protected].

Benieuwd naar onze producten?

Een greep uit ons assortiment A merken pvc vloeren

Latin Pine 24242
38.99 m2
Forbo Allura Material 63673DR7/63673DR5 corroded strata
32.0036.95 m2
Premiumvloeren – Megavisgraat – Natuurlijk eiken – PV1503
37.75 m2