• Keuze uit 800 vloeren
  • Geen verzendkosten
  • Laagste prijs garantie
  • Keuze uit 800 vloeren
  • Eigen legservice
  • Laagste prijs garantie

Pvc klikvloer online bestellen

Bent u al bekend met alle voordelen van een pvc klikvloer en het online bestellen van deze vloer? Deze vloer is eenvoudig in gebruik en verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. In het brede assortiment van Premium Vloeren vindt u dan ook een ruim aanbod aan klikvloeren. Wij vertellen u graag wat meer over alle voordelen van deze ideale vloer.

Een aantal producten uit ons assortiment:

De voordelen van een pvc klikvloer online bestellen

Bij het online bestellen van een pvc klikvloer, ook wel clickvloer genoemd, profiteert u van een aantal handige voordelen. Doordat de vloer letterlijk in elkaar te klikken is, heeft u geen onhandige situaties meer met lijm. Onze vloeren van Designflooring hebben een A+ certificaat op het gebied van emissie, ook wel emissie arm genoemd. De vloeren zijn dan ook phthalate vrij. U klikt de losse stroken eenvoudig in of uit elkaar. De materiaalkeuze brengt tevens voordelen met zich mee. Pvc wordt vervaardigd van kunststof, wat een eenvoudig te bewerken materiaal is. U heeft bij het online bestellen van een pvc klikvloer daarom ook een ruime keuze uit verschillende uitvoeringen van deze vloer. Wilt u vloerverwarming combineren met een pvc klikvloer? Geen probleem. Deze akoestische vloer is tevens geluiddempend, wat het erg populair maakt in kantoorruimtes, maar ook in appartement complexen. De mate van demping is afhankelijk van de dikte van de toplaag. Wij adviseren u hier graag over.

Ontvang een persoonlijk advies

Wat zijn uw wensen en eisen wat betreft uw nieuwe klikvloer? Als u nog niet precies weet wat de beste optie voor u is, adviseren wij u graag. Ook bij vragen over onze producten bereikt u ons op 0115-745075 of via het e-mailadres info@premiumvloeren.nl. Uw nieuwe pvc klikvloer kunt u te allen tijde online bestellen.