Een toplaag voor uw pvc-vloer bestellen

Welke toplaag voor uw pvc-vloer is de meest geschikte om te bestellen? Is een dikkere toplaag altijd beter dan een dunnere toplaag? Het antwoord hierop zal u hoogstwaarschijnlijk niet verrassen: een dikkere toplaag is beter! Dit zorgt ervoor dat uw vloer slijtvast is en deze een leven lang meegaat. De professionals van Premium Vloeren uit Terneuzen vertellen u hier graag meer over.

Wat is de dikte van de toplaag op een pvc-vloer die ik wil bestellen?

Zoals eerder vastgesteld, is het bestellen van een dikkere toplaag op uw pvc-vloer efficiënter. De toplaag bepaalt de slijtvastheid van de vloer. Kiest u voor een toplaag van 0.55 mm? Dan is de kans aanwezig dat deze sneller slijt dan een toplaag van 0.7 mm. Bovendien komt een dikkere toplaag met meerdere voordelen. Dankzij de dikte van de toplaag van een vloer, geniet u van een goede akoestische vloer. De juiste akoestische demping zorgt voor een prettige sfeer in de ruimte, welke natuurlijk onmisbaar is in uw woon- of kantoorruimte. Bovendien staat een dikke toplaag, die u eenvoudig bij ons kunt bestellen, in uw pvc-vloer voor duurzaamheid én maakt deze toplaag uw vloer waterbestendig. Uw vloer gaat langer mee en hoeft dus minder snel vervangen te worden.

Welke vloer sluit aan op mijn wensen?

Wanneer u op zoek bent naar de beste pvc-vloer om te bestellen, bent u bij Premium Vloeren natuurlijk aan het juiste adres. In ons brede aanbod aan vloeren vindt u altijd de uitvoering die perfect aansluit op uw wensen en eisen. Wij geven u graag meer informatie over onze producten. U bereikt ons via het e-mailadres [email protected] of op 0115-745075.

Benieuwd naar onze producten?

Een greep uit ons assortiment A merk pvc vloeren

Forbo Allura Wood 60300DR7/60300DR5/60300DR4 central oak
27.0036.95 m2
Therdex Regular 3020
44.88 m2
Tarkett – Classics – Scandinavian Oak – Medium Beige
31.5036.70 m2