• Keuze uit 800 vloeren
  • Geen verzendkosten
  • Laagste prijs garantie

Legservice

Indien gewenst is het mogelijk om de door u bestelde pvc vloer door ons te laten leggen. Afhankelijk van de ondervloer, geven de professionals van Premium Vloeren u het beste installatie advies. Wij bekijken altijd vooraf uw ondervloer. Hoe vlakker de ondervloer, hoe mooier het uiteindelijke resultaat is. Lees hier meer over hoe wij te werk gaan.

Uw pvc vloer laten leggen door onze professionele medewerkers

Tijdens de aanschaf van een pvc vloer, overweegt u natuurlijk de verschillende opties voor het laten leggen van de vloer. Gaat u zelf de uitdaging aan of kiest u toch voor een professionele installatie van onze medewerkers? Met onze brede kennis en ervaring met ondervloeren geven wij u altijd een passend advies. U bent bij ons tevens aan het juiste adres voor andere pvc producten, pvc tegels of een pvc klikvloer. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van dit materiaal!

Ga voor kwaliteit

Wilt u meer informatie over onze pvc vloeren en de mogelijkheid voor het laten leggen hiervan? Met onze service bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe vloer door echte vakmannen wordt gelegd. Wij adviseren u tevens graag over het zelf leggen van uw nieuwe vloer. Bovendien geniet u van de vele voordelen van Premium Vloeren. U kunt voor deze service het beste contact met ons opnemen. U bereikt ons op 0115-745075 of via het e-mailadres info@premiumvloeren.nl. Wij kijken graag met u naar een gepaste vloer op maat. Ga voor kwaliteit en kies voor de services van Premium Vloeren.