Een prachtige vloer met hongaarse punt bestellen

Als u een pvc-vloer van bijvoorbeeld Therdex met Hongaarse punt gaat bestellen, geeft u uw vloeren een unieke uitstraling en een bijzonder patroon. Het kiezen voor een vloer die in een patroon is gelegd, geeft elke ruimte namelijk een verrassende en speelse sfeer. Wilt u uw ruimte opfleuren? Bestel dan een vloer met Hongaarse punt van Therdex of een van onze andere topmerken.

Een vloer met Hongaarse punt bestellen voor een verrassende uitstraling

Vloeren met een Hongaarse punt of een Therdex Herringbone visgraat zijn tijdloos. Door een prachtig patroon toe voegen aan uw vloer, geeft u elke ruimte een dynamische en speelse uitstraling. Als u een vloer met een Hongaarse punt wilt bestellen, worden de planken van deze vloer in een hoek van 45 of 60 graden op elkaar gelegd. Er zit dus veel regelmaat in dit patroon, waardoor het levendig maar tegelijkertijd rustig toont. De Hongaarse punt van Therdex is dan ook met verschillende interieurstijlen te combineren. Heeft u een modern interieur, maar vindt u een betonlook pvc-vloer iets te strak? Door een vloer met Hongaarse punt van bijvoorbeeld Therdex te bestellen, geeft u uw moderne interieur en levendig uiterlijk.

Bestel vandaag nog uw vloer met Hongaarse punt van Therdex

Wanneer u ervoor kiest om uw Hongaarse punt-vloer van Therdex of een andere design pvc-vloer bij ons te bestellen, verzekert u uzelf van professionele dienstverlening. De specialisten van Premium Vloeren in Terneuzen voorzien u graag van advies op maat en komen uw nieuwe vloer indien gewenst bij u leggen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0115-745075 of stuur een e-mail naar [email protected] en bespreek uw wensen.

Benieuwd naar onze producten?

Hieronder een greep uit ons assortiment Hongaarse punt pvc vloeren

Therdex Chevron 6544
49.91 m2
Therdex Chevron 6543
49.91 m2
Therdex Chevron 6542
49.91 m2