• Keuze uit 800 vloeren
  • Geen verzendkosten
  • Laagste prijs garantie
  • Keuze uit 800 vloeren
  • Eigen legservice
  • Laagste prijs garantie

Een prachtige vloer met Hongaarse punt bestellen

U geeft uw vloeren een unieke uitstraling en een bijzonder patroon door bij ons een vloer met Hongaarse punt te bestellen. Een vloer die in een patroon is gelegd geeft elke ruimte namelijk een verrassende en speelse sfeer. Wilt u uw ruimte opfleuren? Kies dan voor een vloer met Hongaarse punt van Therdex of een van onze andere topmerken.

Een aantal producten uit ons assortiment:

Een vloer met Hongaarse punt bestellen voor een verrassende uitstraling

Vloeren met een Hongaarse punt of een Herringbone patroon zijn tijdloos. Door een prachtig patroon toe voegen aan uw vloer, geeft u elke ruimte een dynamische en speelse uitstraling. Bij een Hongaarse punt worden de houten planken in een hoek van 45 of 60 graden op elkaar gelegd. Er zit dus veel regelmaat in dit patroon, waardoor het levendig maar tegelijkertijd rustig toont. De Hongaarse punt is dan ook met verschillende interieurstijlen te combineren. Heeft u bijvoorbeeld een modern interieur, maar vindt u een betonlook pvc-vloer iets te strak? Door een vloer met Hongaarse punt te bestellen, van bijvoorbeeld Therdex, geeft u uw moderne interieur en levendig uiterlijk.

Besluit vandaag nog om uw Hongaarse punt-vloer van Therdex bij ons te bestellen

Wanneer u ervoor kiest om uw Hongaarse punt-vloer van Therdex bij ons te bestellen, verzekert u uzelf van professionele dienstverlening. De specialisten van Premium Vloeren in Terneuzen voorzien u graag van advies op maat en komen uw nieuwe vloer indien gewenst bij u leggen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0115-745075 of stuur een e-mail naar info@premiumvloeren.nl en bespreek uw wensen.