Emperador beige

Als u houdt van een marmerlook, is de Emperador beige dé vloer voor u! Deze vloer uit de Naturals-collectie van het merk Tarkett is geschikt als u houdt van een rustige, natuurlijke sfeer in uw huis. De beige kleur geeft rust en is goed te combineren met uw interieur. Bekijk het assortiment van Premium Vloeren uit Terneuzen voor al onze vloeren, er zit zeker wel een design bij dat bij u past.

Emperador beige kopen als nieuwe vloer voor uw woning of bedrijfspand

Is de vloer van uw woning of bedrijfspand aan vervanging toe? Denk dan eens aan een pvc-vloer van tegels of stroken. In onze webshop vindt u tal van vloeren met verschillende prints en kleuren. Zo kiest u bijvoorbeeld voor de Emperador beige of de Palio Core Arezzo. De Emperador beige is een vloer die qua thema geïnspireerd is op de natuur. Bovendien wordt het design van deze pvc-vloer versterkt door het hyperrealisme van de high definition prints.

Kies voor een natuurlijke look

Wilt u graag een verlijmde vloer aanschaffen met een mooie, rustige uitstraling? Dan is de Emperador beige van het merk Tarkett perfect voor u. Meet de ruimte op waar uw nieuwe vloer moet komen te liggen, kies een toplaag en bestel uw vloer in onze webshop. Voor vragen belt u ons op 0115-745075 of stuurt u een e-mail naar [email protected].

Benieuwd naar onze producten?

Een greep uit ons assortiment A merk pvc vloeren

Therdex Tapis 4005
50.09 m2
Moduleo Roots Lugano 46210
38.99 m2
Jura Stone 46110
38.99 m2