Nieuw in ons assortiment: Korlok en Palio van Designflooring

De nieuwe producten van Designflooring zijn weer een echte hit. Deze producten hebben een kern van Rigid Core met een akoestische backing en zijn tevens waterbestendig. Als officiële partner van Designflooring zit u bij Premium Vloeren in Terneuzen natuurlijk helemaal goed voor deze prachtige designvloeren van hoogwaardige kwaliteit. Wij vertellen u graag meer over alle voordelen.

Een waterbestendige vloer van Designflooring online bestellen

Een waterbestendige vloer van Designflooring kunt u bij ons eenvoudig online bestellen. Deze design pvc-vloeren hebben een akoestische waarde van 19 dB Lw Europese norm en van 11dB L-Lin Nederlandse norm. Hierdoor voldoen de designvloeren ook gelijk aan de meeste eisen van appartementencomplexen, aangezien hiervoor een vereiste is van 11dB L-Lin waarde. Daarnaast is de waterbestendige vloer die u bij ons kunt bestellen duurzaam en 100% recyclebaar. U heeft aan de Korlok en Palio weinig onderhoud en het leggen gaat gemakkelijk door een 5g- (Korlok) of 2g- (Palio) kliksysteem. Wat fijn is aan deze design pvc-vloeren is dat deze over oneven vloeren geplaatst kunnen worden. Voor plaatsing is er dus geen speciale onderlaag vereist. Hierdoor is het ook gemakkelijk om de designvloeren over een pvc-tegelvloer te plaatsen. Deze klik-pvc beschikt over een dikke slijtlaag van 0,55 mm, wat zeer geschikt is voor omgevingen waarin veel activiteit plaatsvindt. Het is voor een woning dan ook meer dan geschikt.

Waarom kiezen voor de design pvc-vloeren Korlok en Palio?

Er zijn verschillende redenen waarom Korlok en Palio de perfecte designvloeren zijn voor uw pand. We zetten ze graag voor u op een rijtje:

 • Duurzaam
 • Voelt comfortabel aan
 • Weinig onderhoud
 • Waterbestendig
 • Realistische designs
 • 100% recyclebaar
 • Geschikt voor vloerverwarming tot 27 graden
 • Verbergt oneffenheden in de ondervloer
 • Plaatsing over oneven vloeren
 • Goede akoestische eigenschappen (19 dB Lw en 11dB L-Lin)
 • Snel en eenvoudig te installeren

Bekijk hier de vloeren van Designflooring.

 

Laat u inspireren door deze prachtige designvloeren

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van het bestellen van een waterbestendige vloer van Designflooring? Bekijk de gehele collectie aan design pvc-vloeren en kies uw favoriet of neem contact met ons op. U bereikt ons op 0115-745075 of via het e-mailadres [email protected]. Wij vertellen u graag meer over onze design pvc-vloeren en voorzien u van advies op maat. Hierna kunt u de perfecte waterbestendige vloer bestellen!

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd welke pvc-vloer u het beste kunt kopen voor uw ruimte? Wij vertellen u graag meer over de uiteenlopende mogelijkheden en voorzien u van deskundig advies. Neem hiervoor contact met ons op. U bereikt ons op 0115-745075 of door te e-mailen naar [email protected]. Wilt u uw vloer door een professional laten leggen? Ook hiervoor kunt u bij Premium Vloeren in Terneuzen terecht.

Benieuwd naar onze producten?

Deze vloeren worden benoemd in dit bericht

Designflooring – Rubens Rigid Core Washed Scandi Pine SCB-KP132
43.99 m2
Korlok – RKP8105 Texas White Ash
Oorspronkelijke prijs was: €46.59.Huidige prijs is: €42.00. m2
Designflooring – Van Gogh Rigid Core – Distressed Oak VGW82T-SCB
59.99 m2