• Keuze uit 800 vloeren
  • Geen verzendkosten
  • Laagste prijs garantie
  • Keuze uit 800 vloeren
  • Eigen legservice
  • Laagste prijs garantie

Forbo vloer

U wilt een Forbo vloer online bestellen? Dat is een goede keuze. Deze vloer is naast erg mooi ook zeer duurzaam. Deze vloeren worden bijvoorbeeld gedeeltelijk samengesteld van installatieresten van eerdere Forbo vloeren. De fabrieken waarin deze prachtige vloeren vervaardigd worden draaien bovendien op 100% groene energie. Deze milieuvriendelijke en stijlvolle vloeren vindt u natuurlijk in het assortiment van Premium Vloeren.

Een aantal producten uit ons assortiment:

Door een Forbo vloer online te bestellen, zet u in op de toekomst

Bent u voor uw woning of kantoorruimte op zoek naar een nieuwe vloer en wilt u hierbij duurzaamheid in het vaandel houden? Oriënteert u zich dan eens op de vloeren van Forbo die u bij ons online kunt bestellen. Dit merk zet zich al jaren in voor milieuvriendelijke vloeren. Dit doen zij door het productieproces te laten lopen op groene stroom en gebruikte materialen te recyclen. Net zoals onze andere vloerenmerken, komt ook dit merk regelmatig met nieuwe, verrassende designs. Tussen de bijzondere ontwerpen van Forbo zit dan ook altijd wel een design tussen dat u aanspreekt.

Laat u adviseren door onze stijlprofessionals

Wilt u een persoonlijk advies van onze stijlprofessionals ontvangen? Ook dit is mogelijk. Neem voor advies of meer informatie over onze producten contact met ons op. U bereikt ons op 0115-745075 of door te mailen naar info@premiumvloeren.nl. Wij kijken graag met u mee naar de beste Forbo vloer die u online wilt bestellen. Ook zijn wij gespecialiseerd in het leggen van vloeren en adviseren wij u hierover graag.