Allura Wood

De Allura Wood pvc-stroken van het merk Forbo zijn de ideale oplossing voor het creëren van een mooie houtlook in uw woning of kantoorruimte. Deze stroken zijn eenvoudig in het onderhoud en zien er bovendien prachtig uit. Bij Premium Vloeren uit Terneuzen heeft u een ruime keuze uit houtlook pvc-stroken uit de collectie Allura Wood. Wij vertellen u graag meer over dit veelzijdige product.

De stroken uit de collectie Allura Wood van Forbo zijn geschikt voor iedere ruimte

Bent u op zoek naar een praktische oplossing voor een nieuwe vloer in uw kantoor- of woonruimte? In de collectie Allura Wood vindt u hiervoor diverse opties. Allura Wood combineert de uitstraling van hout met de voordelen van sterke en comfortabele vinylstroken. Met de houtlook van deze pvc-stroken creëert u eenvoudig een luxe uitstraling. Doordat pvc een eenvoudig te bewerken product is, kiest u uit vele varianten in de Forbo’s collectie Allura Wood. Of u nu gaat voor een klassieke eikenkleur of een wat meer bijzondere, zoals de Denim of Petrol; in de collectie van Forbo vindt u altijd wat u zoekt.

Bestel een vloer met houten uitstraling naar uw smaak

Heeft u al besloten welke pvc-vloer u gaat aanschaffen? Bestel deze pvc-stroken uit de collectie Allura Wood dan eenvoudig in onze webshop. Wanneer u meer informatie over onze producten wilt ontvangen of een vraag heeft over bijvoorbeeld de levering, neemt u contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 0115-745075 of via het e-mailadres [email protected].

Benieuwd naar onze producten?

Hieronder een greep uit ons assortiment Forbo pvc vloeren

Moduleo Roots Laurel Oak 51229
38.99 m2
Tarkett – Naturals – Chatillon Oak – Beige
34.5039.60 m2
Therdex Rustique 15055
49.95 m2