• Keuze uit 800 vloeren
  • Geen verzendkosten
  • Laagste prijs garantie
  • Keuze uit 800 vloeren
  • Eigen legservice
  • Laagste prijs garantie

Allura Wood

De Forbo Allura Wood pvc stroken zijn de ideale oplossing voor het creëren van een mooie houtlook in uw woning of kantoorruimte. Deze stroken zijn eenvoudig in het onderhoud en zien er bovendien prachtig uit. Bij Premium Vloeren in Terneuzen heeft u een ruime keus uit deze houtlook pvc stroken. Wij vertellen u graag meer over dit veelzijdige product.

Een aantal producten uit ons assortiment:

De Allura Wood stroken van Forbo zijn geschikt voor iedere ruimte

Bent u op zoek naar een praktische oplossing voor een nieuwe vloer in uw kantoor- of woonruimte? Dan zijn de Forbo Allura Wood pvc stroken hiervoor een goede optie! Allura Wood combineert de uitstraling van hout met de voordelen van sterke en comfortabele pvc stroken. Met de houtlook van deze stroken creëert u eenvoudig een luxe uitstraling. Doordat pvc een eenvoudig te bewerken product is, kiest u uit vele varianten van de Forbo Allura Wood stroken. Of u nu gaat voor een klassiek eiken kleur of een wat meer bijzondere, zoals de Denim of Petrol, in de collectie van Forbo vindt u altijd wat u zoekt.

Voor welke uitvoering gaat u? Compleet assortiment bij Premium Vloeren in Terneuzen

Heeft u al besloten welke Forbo stroken u gaat aanschaffen? Bestel deze dan eenvoudig in onze webshop. Wanneer u meer informatie over onze producten wilt ontvangen of een vraag heeft over bijvoorbeeld de levering, neemt u contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 0115-745075 of via het e-mailadres info@premiumvloeren.nl.