Terracotta terrazzo

Een terracotta kleur vloer met een bijzonder design als terrazzo vindt u zeker bij Premium Vloeren uit Terneuzen. In het online assortiment van onze vloerenwebshop vindt u diverse vloeren met terrazzoprints, andere bijzondere motieven, een houtlook óf een betonlook. Wat de stijl van uw interieur ook is; bij ons vindt u altijd iets dat in uw woning of bedrijfspand past.

Terracotta terrazzo is hét design voor u als u een bijzondere vloer zoekt

Als u een vloer zoekt van de allerbeste vinylmaterialen, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verkopen enkel pvc-vloeren van de beste kwaliteit, zodat u lang kunt genieten van uw fijne vloer. Zo koopt u bij ons waterbestendige vloeren met beschermende toplaag. Onze vloeren zijn bovendien beschikbaar in diverse prints en kleuren. Zo heeft u bij ons keuze uit pvc-vloeren met terrazzo in diverse kleuren. Naast terracotta terrazzo koopt u hier ook vloeren met deze bijzondere print in het roze, blauw of grijs.

Maak uw interieur uniek

Terracotta terrazzo als print is een goed idee voor uw pvc-tegelvloer. Dit bijzondere vloerdesign fleurt namelijk het hele interieur van uw woning of bedrijfspand op. Wilt u hulp bij het kiezen van de perfecte vloer voor uw ruimte? Vul dan ons contactformulier in. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen via 0115-745075 of [email protected].

Benieuwd naar onze producten?

Een greep uit ons assortiment A merk pvc vloeren

Moduleo Roots Blackjack Oak 22220
38.99 m2
Tarkett – Naturals – American Walnut – Marron
34.5039.60 m2
Therdex Rustique 15051
49.92 m2