De Moduleo Impress en andere modellen bestellen

Een vloer van Moduleo uit de collectie Impress of Transform, die u bij ons kunt bestellen, is een échte bestseller. Dat is niet zo gek natuurlijk, aangezien de vloeren van Moduleo bekend staan om hun hoogwaardige kwaliteit. Alle ontwerpen van Moduleo worden vervaardigd in een ecologische fabriek in België. Bovendien worden de vloeren van dit merk in verhouding snel bij u geleverd. U kunt een vloer als de Moduleo Transform en Impress eenvoudig in de webshop van Premium Vloeren uit Terneuzen bestellen.

Een vloer uit de collectie Moduleo Impress bestellen voor een uniek interieur

Wanneer u ervoor kiest om de Impress vloer uit het assortiment van Moduleo te bestellen, kiest u voor een vloer van hoge kwaliteit. De Moduleo Impress is uitermate geschikt voor een uniek interieur en zoals de naam al laat blijken, geeft deze vloer een werkelijk unieke impressie. De reliëfdruk geeft de vloeren die u bij ons bestelt van Moduleo Impress een natuurgetrouw gevoel en aanzicht. Met een slijtlaag van 0,55 mm is deze collectie perfect geschikt voor projecttoepassingen waarbij een echte impact vereist is. Zo kiest u onder andere voor de kleur Mountain Oak 56938.

Een slijtvaste Moduleo Transform vloer bestellen

Het bestellen van een vloer uit de collectie Moduleo Transform is een al net zo populaire keuze. De slijtvaste pvc-vloeren uit de collectie van dit merk bieden een perfectie mix van kwaliteit en prestaties. De 0,55 mm dikke slijtlaag maakt deze vloer de beste pvc-vloer voor onder andere commerciële ruimtes, zelfs bij intensief gebruik. Denkt u hierbij aan kantoren, onderwijsinstellingen, de zorgsector, horeca en retail. Bij het bestellen van een vloer van Moduleo Transform bent u niet alleen verzekerd van de hoogste kwaliteit, maar ook van een garantieperiode van tien jaar.

Laat uw nieuwe vloer leggen door onze experts

Na het bestellen van uw vloer van Moduleo Impress of Transform, kunt u deze door onze experts laten leggen middels onze legservice. Of dit nu bij u thuis is of in uw horecaonderneming of kantoor; wij staan voor u klaar. Wilt u gebruikmaken van onze service of heeft u vragen over onze Moduleo vloeren? Bel ons dan op 0115-745075 of stuur een e-mail naar [email protected].

Benieuwd naar onze producten?

Een greep uit ons assortiment Moduleo pvc vloeren

Moduleo Roots Herringbone Glyde Oak 22877
39.95 m2
Moduleo Mexican Ash 20965
38.99 m2
Moduleo Chester Oak 24948
38.99 m2