• Keuze uit 800 vloeren
  • Geen verzendkosten
  • Laagste prijs garantie
  • Keuze uit 800 vloeren
  • Eigen legservice
  • Laagste prijs garantie

De Moduleo Impress en andere modellen bestellen

De Moduleo vloeren die u bij ons kunt bestellen, zoals onder andere de Impress en de Transform, zijn echte bestsellers. Niet zo gek natuurlijk, aangezien de vloeren van Moduleo bekend staan om de hoge kwaliteit. Alle ontwerpen van Moduleo worden vervaardigd in een, specifiek daarvoor gebouwde, ecologische fabriek in België. Hierdoor worden deze vloeren in verhouding dan ook snel bij u geleverd. U kunt de Moduleo Transform, Impress en andere modellen eenvoudig in de webshop van Premium Vloeren bestellen.

Een aantal producten uit ons assortiment:

Gaat u de Moduleo Impress, Transform of toch een ander model bestellen?

Wanneer u kiest voor een pvc vloer van Moduleo, kiest u voor een vloer van hoge kwaliteit. De Moduleo Impress is uitermate geschikt voor een uniek interieur. De naam zegt het al: een werkelijk unieke impressie geven. De reliëfdruk geeft deze vloer een natuurgetrouw gevoel en gezicht. Met een slijtlaag van 0,55 mm is deze collectie perfect geschikt voor projecttoepassingen waarbij een echte impact vereist is. De Moduleo Transform is al net zo een populaire keuze. De slijtvaste vloeren van deze collectie bieden een perfectie mix van kwaliteit en prestaties. De 0,55 mm dikke slijtlaag maakt deze vloer de perfecte oplossing voor onder andere commerciële ruimtes. Denkt u hierbij aan kantoren, onderwijs, de zorgsector, horeca en retail -zelfs bij intensief gebruik. Bij de aanschaf van een Moduleo vloer bent u niet alleen verzekerd van de hoogste kwaliteit, ook bent u altijd verzekerd van een garantieperiode van 10 jaar.

Leg uw Moduleo vloer met advies van een professional

Na het bestellen van uw Moduleo Impress, Transform of ander model, kiest u natuurlijk voor een professionele installatie van uw vloer. Of dit nu bij u thuis is, in uw horecaonderneming of in uw kantoor: onze experts komen uw vloer met plezier bij u leggen! Wij adviseren u ook graag over het zelf leggen van uw vloer. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor het bestellen van een Moduleo vloer of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op. U bereikt ons op 0115-745075 of door te mailen naar info@premiumvloeren.nl. Wij vertellen u graag meer over onze producten en de scherpe prijzen die wij handhaven bij grote projecten.