• Keuze uit 800 vloeren
  • Geen verzendkosten
  • Laagste prijs garantie
  • Keuze uit 800 vloeren
  • Eigen legservice
  • Laagste prijs garantie

De Moduleo Impress en andere modellen bestellen

De Moduleo vloeren die u bij ons kunt bestellen, zoals onder andere de Impress en de Transform, zijn echte bestsellers. Niet zo gek natuurlijk, aangezien de vloeren van Moduleo bekend staan om de hoogwaardige kwaliteit. Alle ontwerpen van Moduleo worden vervaardigd in een specifiek daarvoor gebouwde, ecologische fabriek in België. Hierdoor worden deze vloeren in verhouding snel bij u geleverd. U kunt de Moduleo Transform en Impress eenvoudig in de webshop van Premium Vloeren uit Terneuzen bestellen.

Een aantal producten uit ons assortiment:

Een Moduleo Impress vloer bestellen voor een uniek interieur

Wanneer u ervoor kiest om de Moduleo Impress vloer te bestellen, kiest u voor een vloer van hoge kwaliteit. De Moduleo Impress is uitermate geschikt voor een uniek interieur. De naam zegt het al: een werkelijk unieke impressie geven. De reliëfdruk geeft deze vloer een natuurgetrouw gevoel en gezicht. Met een slijtlaag van 0,55 mm is deze collectie perfect geschikt voor projecttoepassingen waarbij een echte impact vereist is.

Een slijtvaste Moduleo Transform vloer bestellen

Het bestellen van de Moduleo Transform vloer is een al net zo populaire keuze. De slijtvaste pvc-vloeren uit de collectie van dit merk bieden een perfectie mix van kwaliteit en prestaties. De 0,55 mm dikke slijtlaag maakt deze vloer de perfecte oplossing voor onder andere commerciële ruimtes. Denkt u hierbij aan kantoren, onderwijsinstellingen, de zorgsector, horeca en retail, zelfs bij intensief gebruik. Bij het bestellen van een Moduleo vloer bent u niet alleen verzekerd van de hoogste kwaliteit, maar ook van een garantieperiode van 10 jaar.

Laat uw nieuwe vloer leggen door onze experts

Na het bestellen van uw Moduleo Impress of Transform vloer, kunt u deze door onze experts laten leggen middels onze legservice. Of dit nu bij u thuis is of in uw horecaonderneming of kantoor; wij staan voor u klaar! Wilt u gebruikmaken van onze service of heeft u vragen over onze Moduleo vloeren? Bel ons dan op 0115-745075 of stuur een e-mail naar info@premiumvloeren.nl.