Jarenlange ervaring met de pvc-vloer

Zoekt u een bedrijf met ruime ervaring in het verkopen en leggen van een pvc-vloer? Dan kunt u het beste terecht bij Premium Vloeren in Terneuzen. Met onze ervaring en expertise adviseren we u graag over de perfecte vloer voor uw ruimte. Of dit nu gaat om uw woning, kantoorpand of ander soort ruimte; wij staan voor u klaar.

Wij hebben ervaring met een pvc-vloer met verschillende legmethoden

Als u uw interieur een upgrade wilt geven, is pvc hiervoor een goede keuze. Bij Premium Vloeren adviseren we u met onze ervaring graag over de perfecte pvc-vloer voor uw situatie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een pvc-klikvloer? Deze eenvoudige en stijlvolle vloer is beschikbaar in verschillende uitvoeringen van diverse topmerken. Ook voor pvc-tegels zit u bij ons goed. Deze vloertegels zijn verkrijgbaar in diverse stijlen. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld betonlook pvc-tegels, welke bijna niet van echt beton te onderscheiden zijn.

Laat u inspireren door ons uitgebreide aanbod

Heeft u het uitgebreide aanbod aan pvc-vloeren in onze webshop al bekeken? U vindt met de hulp van onze medewerkers met veel ervaring altijd een geschikte pvc-vloer. Wanneer u meer informatie wilt over een bepaald product of de leveringstijd, neemt u contact met ons op. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar  0115-745075.

Benieuwd naar onze producten?

Een greep uit ons assortiment A merk pvc vloeren

Therdex Rigid Click C10013
59.88 m2
Forbo Allura Material 63440DR7/63440DR5 light fused concrete
29.0033.95 m2
Therdex Rigid Click C10016
59.88 m2