Een eiken PVC vloer eenvoudig online bestellen

Wij maken het mogelijk om de mooiste eiken pvc-vloer eenvoudig online te bestellen. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Maak dan een keuze uit ons ruime aanbod. Door bijvoorbeeld een van onze eiken pvc-vloeren te bestellen, profiteert u van de voordelen van een eikenhouten vloer, maar niet van de nadelen.

Ervaar de voordelen door een eiken pvc-vloer bij ons te bestellen

Een eiken vloer van pvc is, net zoals echt eikenhout, gemaakt van pvc-stroken. Het geeft wel de lusten van een eiken vloer, maar niet de lasten. Echte eiken vloeren moeten namelijk regelmatig behandeld worden om het hout mooi te houden. Daarnaast past een vloer van echt eikenhout niet in iedereens budget. De kunststof houtlookvloeren zijn daarbij een stuk goedkoper én veel onderhoudsvrijer. Tevens versterkt een vloer van echt eikenhout geluiden. Pvc-vloeren zijn echter geluiddempend en ook nog eens waterbestendig.

Neem contact met ons op en laat u adviseren

Wilt u uw ruimte een warme uitstraling geven, zonder de lasten van een echte houten vloer? Wacht dan niet langer en besluit vandaag nog om uw nieuwe eiken pvc-vloer in oak grey eenvoudig bij ons te bestellen. De experts van Premium Vloeren in Terneuzen helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe vloer. Heeft u vragen? Neem contact op met onze deskundige medewerkers. Bel ons op 0115-745075 of stuur een e-mail naar [email protected].

Benieuwd naar onze producten?

Een greep uit ons assortiment houten pvc vloeren

Therdex Premium 70050
49.87 m2
Tarkett – Authentics – Highland Oak – Noisette
33.0038.00 m2
Moduleo LayRed Blackjack Oak 22205
44.95 m2