• Keuze uit 800 vloeren
  • Geen verzendkosten
  • Laagste prijs garantie
  • Keuze uit 800 vloeren
  • Eigen legservice
  • Laagste prijs garantie

Een eiken PVC vloer eenvoudig online bestellen

Wij maken het mogelijk om de mooiste eiken pvc-vloer eenvoudig online te bestellen. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Maak dan een keuze uit ons ruime aanbod. Door bijvoorbeeld een van onze eiken pvc-vloeren te bestellen, profiteert u van de voordelen van een eikenhouten vloer, maar niet van de nadelen.

Een aantal producten uit ons assortiment:

Ervaar de voordelen door een eiken pvc-vloer bij ons te bestellen

Een eiken vloer van pvc is, net zoals echt eikenhout, gemaakt van stroken. Het geeft wel de lusten van een eiken vloer, maar niet de lasten. Echte eiken vloeren moeten namelijk regelmatig behandeld worden om het hout mooi te houden. Daarnaast past een vloer van echt eikenhout niet in iedereens budget. De kunststof houtlookvloeren zijn daarbij een stuk goedkoper én veel onderhoudsvrijer. Tevens versterkt een vloer van echt eikenhout geluiden. Pvc-vloeren zijn echter geluiddempend en ook nog eens waterbestendig.

Neem contact met ons op en laat u adviseren

Wilt u uw ruimte een warme uitstraling geven, zonder de lasten van een echte houten vloer? Wacht dan niet langer en besluit vandaag nog om uw nieuwe eiken pvc-vloer eenvoudig bij ons te bestellen. De experts van Premium Vloeren in Terneuzen helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe vloer. Heeft u vragen? Neem contact op met onze deskundige medewerkers. Bel ons op 0115-745075 of stuur een e-mail naar info@premiumvloeren.nl.