De verwachte levertijden van onze vloeren zijn 2 tot 5 werkdagen.

Moduleo Roots Country Oak 24842

31.99 m2

Bij deze hout look vloer zitten er 15 planken in een pakket. De afmeting per plank is 132 x 19,6 cm. Deze 15 planken hebben samen een totaal oppervlakte van 3.88 m².

Installatiemethode: Dryback / Verlijmd
Dikte toplaag: 0,40 mm
Vloerverwarming: ja, max 27 ºC

Bestellen zonder berekenmodule

Deel de pakketinhoud door het aantal m2 dat u nodig heeft. Rond dit getal af naar boven en kies onderaan het aantal pakketen dat u nodig heeft en klik op toevoegen aan winkelwagen. Heeft u de keuze uit verschillende toplagen? Kies dan eerst de gewenste toplaag.

Bestellen met berekenmodule

Vul hieronder de lengte en breedte (meters) in van de ruimte om het totaal aantal van benodigde pakketten te berekeken. Bij het invoeren van de gewenste afmetingen (m2) van uw vloer. Gebruik een . als u decimalen wilt gebruiken. Bijvoorbeeld 4.75.

Werkelijke Oppervlakte (pakketten) (m2)
Deze waarde veranderd alleen als u de berekenmodule gebruikt.
3.88
Totaal prijs 124.12

Beschrijving

Een vloer met een geschiedenis. Het genuanceerde kleurenpalet en de gebeeldhouwde texturen zijn geïnspireerd op de unieke patronen van de natuur. Het resultaat? Een rustieke en hedendaagse look. Perfect voor een huis dat gezellig en warm aanvoelt.

Extra informatie

Gewicht14.90 kg
Afmetingen1.32 × 0.196 × 0.00235 m
Toplaag

0.40 mm

Look

Hout

Merk

Moduleo

Afmeting plank/tegel

132 x 19.6 cm

Type vloer

Verlijmde pvc vloer

Onderhoud

Na installatie
Reinig de vloer door te schrobben met een neutraal reinigingsmiddel. Neem het vuile water op en mop na met schoon water.

Dagelijks
Verwijder stof, vlekken en ander losliggend vuil.

Periodiek
Mop de vloer met een neutraal reinigingsmiddel en neem het vuile water op.

Incidenteel
Reinig de vloer door te schrobben met een neutraal reinigingsmiddel. Neem het vuile water op en mop na met schoon water.

Richtlijnen voor een effectieve vloerverzorging;

Bescherm nieuw geïnstalleerde vloeren. Alle nieuw geïnstalleerde vloeren dienen afgedekt en beschermd te worden tegen beschadigingen die kunnen ontstaan tijdens de bouwperiode. Een nieuw geïnstalleerde vloer niet ‘strippen’. Dagelijks onderhoud heeft een grotere invloed en is meer kosteneffectief, dan laag frequent groot onderhoud. Het uitvoeren van het dagelijks en periodiek onderhoud in de juiste frequentie is een belangrijk element om het renoveren van de vloer te voorkomen en/of uit te stellen. Onthoud dat lichte en effen producten, ondanks dat zij technische vergelijkbaar zijn, meer onderhoud vragen. Het is niet noodzakelijk om een polymeer aan te brengen. Het onjuist gebruiken van reinigers en strippers met hoge pH waarde kan de vloer beschadigen. Frequent gebruik of onvoldoende neutraliseren kunnen blijvende verkleuringen veroorzaken of de indrukgevoeligheid verhogen. Bij het toepassen van microvezelsystemen als vloerverzorgingssysteem adviseren wij om een geschikt reinigingsmiddel te gebruiken en daarnaast periodiek onderhoud toe te passen.

Basisvoorwaarden vloerverzorging.

Bij vloerverzorging is het van belang aan een aantal basisvoorwaarden te voldoen.

Een adequate vuilopvang bij de entree.
Schoonloopmatten houden bij toepassing van de juiste afmeting 90% van het inloopvuil tegen. Hierdoor wordt een achterliggende vloerbedekking beschermd tegen vuil en krassen, maar worden ook de onderhoudskosten gereduceerd en het uiterlijk geoptimaliseerd. Ideaal is een schoonloopmat met een lengte van ca. 6 meter.

Het juiste vloerverzorgingssysteem volgen.
Van belang is om vast te stellen wie de vloerverzorging uit gaat voeren en hoe de vloerverzorging uitgevoerd gaat worden. Gaat de opdrachtgever zelf of een schoonmaakbedrijf de vloerverzorging uitvoeren, handmatig door middel van dweilen of machinaal met behulp van een éénschijfsmachine en met welke middelen.

De juiste frequentie hanteren.
Afhankelijk van vervuiling, gebruikssporen, kleur van de vloer, de ruimten en de verdieping dient de onderhoudsfrequentie worden vastgesteld.

Dagelijks los vuil, stof en zand verwijderen.
Het verwijderen van zand is van het grootste belang. Zand werkt nu eenmaal als schuurpapier onder het schoeisel.

De stoelpoten dienen voorzien te zijn van deugdelijke doppen.
Harde doppen geven eerder verstoringen in het oppervlak van de vloer omdat onderliggende zand een schurende werking heeft. De doppen dienen een zacht oppervlak te hebben zonder scherpe randen zoals een goede vilt dop. Reinigen en controle van stoelpoten is van belang. Vervang tijdig de doppen die zijn beschadigd. Bureau stoelwielen dienen van een zacht materiaal te zijn, geschikt voor vlakke vloerbedekkingen.

Staal Bestellen

    Wilt u een staal van deze vloer thuis ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. Alle velden in dit formulier zijn verplicht.

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Straat & Huisnummer (verplicht)

    Postcode (verplicht)

    Woonplaatst (verplicht)