De verscheidenheid van onze PVC – vloeren

Hier delen we graag alles wat u moet weten over onze prachtige vloerbedekkingen en hoe ze uw interieur kunnen transformeren. Of u nu een liefhebber bent van klassiek design, een moderne stijl prefereert, of een unieke uitstraling wilt creëren, premiumvloeren bieden eindeloze mogelijkheden om uw droomhuis werkelijkheid te maken. In deze blog zullen we u begeleiden door de verschillende soorten pvc vloeren van premiumvloeren, hun voordelen, onderhoudstips en nog veel meer.

De verscheidenheid van onze PVC – vloeren:

Hout look: Warmte en karakter in uw interieur.
Steen look: Natuurlijke uitstraling en bootsen de schoonheid en elegantie na van natuursteen.

Onze vloeren geven een luxueuze uitstraling wat uw interieur naar een hoger niveau tilt. Wij werken alleen met de beste merken voor een hoge duurzaamheid en lange levensduur. Ze gaan lang mee en zijn bestand tegen de meeste krassen, vlekken en andere beschadigingen. Dit maakt ze geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik.

De merken die wij aanbieden hebben een hoog onderhoudsgemak omdat ze zijn afgewerkt met een beschermende toplaag die vlekken en vocht afstoot.

Gebruik speciale reinigingsproducten voor uw pvc-vloer om uw vloer te reinigen en/of voor dagelijks onderhoud. Het product dient zeep vrij en PH neutraal te zijn.

Regelmatig stofzuigen of swifferen om vuil en stof te verwijderen.
Plaats viltglijders onder meubels om krassen te voorkomen.

We hopen dat deze blog u zal helpen bij het ontdekken van de pracht van onze vloeren en het maken van de juiste keuze voor uw interieur. Blijf onze blog regelmatig bezoeken voor meer inspiratie, tips en trends op het gebied van pvc-vloeren.

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Laat uw huis stralen met de schoonheid van premiumvloeren!

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd welke pvc-vloer u het beste kunt kopen voor uw ruimte? Wij vertellen u graag meer over de uiteenlopende mogelijkheden en voorzien u van deskundig advies. Neem hiervoor contact met ons op. U bereikt ons op 0115-745075 of door te e-mailen naar [email protected]. Wilt u uw vloer door een professional laten leggen? Ook hiervoor kunt u bij Premium Vloeren in Terneuzen terecht.